Team Mont Ventoux

 Amarant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     logo team mont ventoux amarant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  logo facebook

Uitgezwaaid! Aankomst in Bédoin en schaapjes tellen!

Afgelopen zaterdag 10 juni stonden vele familieleden, collega's en anderen ons uit te zwaaien bij het vertrek vanaf Daniël de Brouwerpark. Met een lach en een traan vertrokken we om 19.30u richting Frankrijk. De eerst stop net na Maastricht en daarna in Luxemburg zorgden ervoor dat we ontspannen de nacht in konden gaan. Velen hebben toch een aantal uurtjes lekker geslapen. In de vroege ochtend kwam "de kale reus van de Provence" al snel in beeld. 'Doar leejt ie' was de eerste opmerking uit vast een Tilburgse mond!

Vervolgens meldde de chauffeur dat we na 5 minuten zouden arriveren in het plaatsje Bidon en kreeg daarbij de lachers op zijn hand.........

Aangekomen bij de camping hebben we samen snel de bus leeg geladen. Stijn stond al klaar met de sleutels van de huisjes, waarna we snel onze intrek konden nemen, spullen opruimen en relaxen.
Aangezien het zondag was, moesten we voor 12.30u de boodschappen gedaan hebben. Dit was al een mooie ontmoeting met het stadje Bédoin.
Later in de middag hebben mensen gerust, gezwommen en gezellig met elkaar gekletst.
Jos van Veen onze vrijwilliger had wel een hele mooie middag, hij mocht met de Alfa cabrio van de cateraar van Bunga Melati mee gaan rijden. GEWELDIG!

Rond 18.00u zijn we met de hele groep in het stadje wat gaan drinken in afwachting van de ongeveer 4000 schapen die door de smalle straatjes hun weg zoeken naar de flanken van de Mont Ventoux. Daar grazen ze lekker tot eind oktober. Sommigen vonden het maar stinken, het was dan ook wel enorm warm......

Na het heerlijke avondeten van Bunga Melati en de avondbespreking heeft iedereen moe maar voldaan zijn of haar bed opgezocht.
Het was een mooie, lange, vermoeiende en ongelooflijk warme eerste dag en maandag wordt het nog 3 graden warmer.......
Vandaar is ons vertrek voor de eerste training op maandagochtend vervroegd naar 8.30u.

Morgen volgt er weer een verslag van onze eerste trainingsdag, dus blijf ons volgen! Het laatste nieuws staat als eerste op onze Facebookpagina Team mont ventoux.

Klik hier voor het fotoalbum van Dag 1