Team Mont Ventoux

 Amarant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     logo team mont ventoux amarant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  logo facebook

Training in Limburg

Zaterdag 23 april was het eindelijk zo ver!

Wekker vroeg gezet op 5:15 uur !!?? Maar voor deze keer niet zo erg, want we gaan trainen in Limburg!

Om 6:30 uur worden in Tilburg de fietsen in de bus getild, nog niet iedereen is al even wakker als een ander. Maar de sfeer is gezellig en iedereen heeft er zin in.

Na 2 uurtjes in de bus komen we om 9:00 uur aan in Simpelveld, jawel het best echt :-). Daar is de start en finish van een mooi rondje van 52 km door Zuid Limburg.

We vertrekken in zuidelijk richting, naar Vaals op naar het drielanden punt. Hierna gaan we over de camering, wat een mooi omgeving, niet vergeten te genieten onder weg! Naar Vijlen waarbij Gin kirk we worden ontvangen met koffie en vlaai!! We eten nog een paar heerlijk broodjes en eierkoek van De smaakmakkers uit Goirle. Zodat we voldoen energie hebben voor de laats 22 km.

We fietsen door een glooiend landschap wat soms wel heel taai omhoog gaan. De route brengt ons door dorpjes waar van je de naam bijna niet kan uitspreken. We genieten en hebben een hoop lol onderweg. Aangekomen in Simpelveld, gaan de fietsen terug de bus is. We lopen door het dorpje naar het restaurant waar we een heerlijke soep en een pasta maaltijd krijgen!!

Moe maar voldaan gaan we met de bus terug naar Tilburg, een ervaring rijker!